Hoe bepaal ik de huidige versie van LastPass Universal Proxy?

Probleem

Ik weet niet welke versie van LastPass Universal Proxy ik gebruik.

Oplossing:

• Open PowerShell en voer de volgende opdracht uit:

uproxy -version

Het volgende is een voorbeeld van het systeemuitvoer:

PS C:\Users\test> uproxy -version
    LastPass Universal Proxy version: 2.2.0

• Als u de vorige opdracht niet kunt uitvoeren, gaat u naar de map prullenbak van de basisdirectory (standaard, C:\Program Files\LastPass\Universal Proxy\bin, controleer het bestand version.bat.
    • Als u het bestand versie.bat niet kunt vinden, betekent dat u een versie heeft vóór 1.1.0.
    • Als u het bestand version.bat vindt, voer het dan uit via de command line. Als resultaat wordt het volgende bericht weergegeven: LastPass Universal Proxy version: .

Het < versienummer > geeft de versie van het product weer.