Enterprise-gebruikers toevoegen

Als u er klaar voor bent om nieuwe gebruikers toe te voegen aan uw overkoepelende LastPass Enterprise-organisatie, zijn hiervoor verschillende methoden. U kunt gebruikers handmatig toevoegen, of gebruikmaken van de diverse geautomatiseerde diensten die LastPass aanbiedt om het inrichten van accounts voor gebruikers te automatiseren. Er geldt geen beperking voor het aantal gebruikers dat u aan uw account kunt toevoegen.

Stap 1: Bepaal uw methode

Eerst kijken we welke manier van provisioning het beste werkt voor u om uw LastPass Enterprise-gebruikers aan te maken en te beheren.

Is het volgende van toepassing?

• U gebruikt Active Directory in uw organisatie
  • U gebruikt een LDAP-server in uw omgeving
  • U heeft een Premium-abonnement op Microsoft Azure Active Directory
  • U heeft een actief Okta-abonnement voor inrichting
  • U heeft een actief OneLogin-abonnement

In deze gevallen bevelen we de LastPass-service aan voor automatische inrichting van accounts.

Als het bovenstaande niet op u van toepassing is en u gebruikers handmatig toe wilt voegen, dan zijn dit de opties:

• Iedere gebruiker afzonderlijk toevoegen
  • Een lijst gebruikers in bulk toevoegen (gescheiden door komma's)
  • Een CSV-bestand uploaden met een lijst van gebruikers

U kunt gebruikers handmatig toevoegen via de Admin Console. Meer info.

Stap 2: Gebruikers toevoegen

Als u heeft bepaald hoe u accounts wilt inrichten en beschikbaar wilt maken, kunt u uw Enterprise-gebruikers gaan toevoegen.

Geautomatiseerd

Handmatig

Stap 3: Gebruikersinstellingen beheren

Als u gebruikers systematisch toevoegt via een geautomatiseerde service om accounts in te richten, zijn er mogelijkheden om gebruikersinstellingen te configureren bij het aanmaken de accounts.

Als u gebruikers handmatig toevoegt, kunt u in de Admin Console diverse instellingen bekijken en beheren voor ieder account. U kunt gebruikers aanwijzen als beheerder, een wijziging van het hoofdwachtwoord afdwingen, hun afmelden van alle actieve sessies en nog veel meer.