Hoe ondersteunt LastPass de toegankelijkheid?

LastPass maakt toetsenbordnavigatie mogelijk en laat schermlezers de ingestelde taal gebruiken voor de kluis, inclusief het linker navigatiemenu, de items in de kluis, en de browserextensie. Maak wachtwoorden voor websites en vul ze automatisch in via het menu van de extensie, zonder dat u een muis hoeft te gebruiken.

Deze toegankelijkheidsfuncties zijn compatibel met Chrome, Firefox en Edge Chromium.

Gebruik de volgende toetsen voor de navigatie:

Opmerking: De toetsenbordnavigatie start altijd links boven.
Tab
Naar voren bewegen
Shift + Tab
Terug of naar boven en naar links bewegen in uw kluis
Spatiebalk
Opent een koppeling of een ander actief element in uw kluis
Enter
Opent een koppeling of een ander actief element in het extensie-menu
Pijltoetsen
Naar links, rechts, omhoog en omlaag bewegen in uw kluis en extensie-menu
F6
Schakelen tussen de URL en de LastPass-kluis

De volgende gedeelten ondersteunen momenteel nog geen toetsenbordnavigatie:

• Accountinstellingen
  • Gedeelde mappen
  • Beveiligingsdashboard
  • Menu van het veldpictogram