Hoe bekijk ik de aanmeldingsactiviteit voor SSO-apps voor LastPass?

U kunt het gebruik van apps door gebruikers bekijken, met informatie over appnaam, status, e-mailadres van gebruiker, webbrowser, IP-adres en tijdstip. U kunt de gegevens met behulp van het zoekveld filteren of de vervolgkeuzelijst Tijd gebruiken.

Let op. Op dit moment kunt u de informatie over de aanmeldingsactiviteit voor SSO-apps alleen bekijken. U kunt het rapport niet exporteren.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Rapporten > Aanmeldingsactiviteit SSO.
  3. Selecteer een van de volgende tijdsperioden:

• Alles
    • Afgelopen uur
    • Afgelopen dag
    • Afgelopen 7 dagen
    • Afgelopen 30 dagen
    • Afgelopen 6 maanden