Hoe bekijk ik SAML-antwoordinformatie voor LastPass?

U kunt alle SAML-gebeurtenissen (in verband met single sign-on) van gebruikers bekijken, met informatie over tijd, gebruiker, app en IP-adres. U kunt de gegevens met behulp van het zoekveld filteren of de vervolgkeuzelijst Tijd gebruiken.

Let op. Op dit moment kunt u de SAML-antwoordinformatie alleen bekijken. U kunt het rapport niet exporteren.

Klik in de meest rechtse kolom op Antwoord om uitgebreide informatie over het SAML-antwoord weer te geven. Klik op Kopiëren naar Klembord als u deze informatie wilt kopiëren.

1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Rapporten > SAML-reactie.
  3. Selecteer een van de volgende tijdsperioden:

• Alles
    • Afgelopen uur
    • Afgelopen dag
    • Afgelopen 7 dagen
    • Afgelopen 30 dagen
    • Afgelopen 6 maanden

4. Als u gedetailleerde SAML-antwoordinformatie wilt bekijken voor een bepaald moment, klikt u op Antwoord. Klik eventueel op Kopiëren naar klembord.