Hoe kan ik informatie over MFA-gebruikersactiviteiten voor LastPass bekijken?

Bekijk alle acties die door gebruikers zijn uitgevoerd, inclusief de status, naam, e-mail, gebruikersstatus, tijd en verificatiemethode. Filter met behulp van het veld Zoeken of gebruik de vervolgkeuzemenu's voor Tijd, Voorval en Type.

Opgelet: Op dit ogenblik kunt u alleen de informatie over de MFA-gebruikersactiviteit bekijken, u kunt het rapport niet exporteren.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Rapporten > MFA-gebruikersactiviteit
  3. Selecteer een van de volgende tijdsperioden:

• Alles
    • Afgelopen uur
    • Afgelopen dag
    • Afgelopen 7 dagen
    • Afgelopen 30 dagen
    • Afgelopen 6 maanden

4. Selecteer een van de volgende Occurrences:

• Alles
    • Meer dan 5
    • Meer dan 10
    • Meer dan 20
    • Meer dan 50

5. Selecteer een van de volgende Types:

• Alles
    • Verdachte activiteit
    • Gebruiker reageert niet
    • Toegang geweigerd vanwege onbekende locatie
    • Verzoek geweigerd door gebruiker
    • Toegang geslaagd
    • Toegang geweigerd vanwege locatiebeperking