Hoe bekijk ik de informatie over de beheerdersactiviteit voor LastPass MFA?

U kunt alle acties bekijken die door beheerders zijn uitgevoerd, met informatie over de naam van de beheerder, het tijdstip van de actie en een beschrijving van de actie. U kunt de gegevens met behulp van het zoekveld filteren of de vervolgkeuzelijsten Tijd, Beheerders of Beschrijving gebruiken.

Let op. Op dit moment kunt u de informatie over de beheerdersactiviteit voor MFA alleen bekijken. U kunt het rapport niet exporteren.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Rapporten > Beheerdersactiviteit MFA.
  3. Selecteer een van de volgende tijdsperioden:

• Alles
    • Afgelopen uur
    • Afgelopen dag
    • Afgelopen 7 dagen
    • Afgelopen 30 dagen
    • Afgelopen 6 maanden

4. Selecteer Alles om alle beheerders te bekijken of selecteer een specifieke beheerder in de vervolgkeuzelijst Beheerders.
  5. Selecteer Alles om alle beschrijvingen te bekijken of selecteer een specifieke beschrijving in de vervolgkeuzelijst Beschrijving.