Hoe bekijk ik de gegevens van LastPass-gebruikers in de nieuwe Admin Console?

Voordat u begint:
Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder.

Nadat de gebruikers zijn toegevoegd (handmatig of geautomatiseerd) en ze hun accounts geactiveerd hebben, kunt u verschillende instellingen voor elke gebruiker bekijken en beheren om zo de ideale omgeving voor uw organisatie te creëren.

Opmerking: Moet u uw LastPass-gebruikers bijwerken? Doe het volgende:

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Klik op Gebruikers en selecteer een gebruiker.
  3. De volgende informatie wordt weergegeven voor elke instelling:
    Instelling Informatie
    Profiel
    • Naam
    • Primair en secundair e-mailadres
    • Telefoon
    • Afdeling
    • Gebruikers-ID
    • Beschrijving
    • Naam SAM-account
    Accountgegevens
    • Rechten
    • Status LastPass
    • Status LastPass MFA
    • Aanmaakdatum gebruiker
    • Datum laatste aanmelding
    • Directory-informatie
    • Gekoppeld persoonlijk account
    • Beveiligingsscore
    • Gebruikersniveau
    • Meervoudige verificatie ingeschakeld
    Groepen
    • Naam van de groep
    • Beveiligingsscore van het hoofdwachtwoord van de laatste keer dat de gebruiker de Veiligheidstest heeft uitgevoerd.
    • Totaal aantal gebruikers binnen de groep
    SSO-apps
    • Naam van de SSO-App
    • Laatste keer dat de gebruiker was aangemeld bij de app
    Sites
    • Namen van de websites die de gebruiker heeft opgeslagen
    • Laatste keer dat de gebruiker was aangemeld bij de website
    Gedeelde mappen
    • Namen van gedeelde mappen
    • Status van de toegangsrechten voor iedere map
    • Totaal aantal gebruikers met toegang tot de map
    Geregistreerde apparaten
    • Type vertrouwd mobiele apparaat
    • UUID of label toegewezen aan het mobiele apparaat
    • Geeft aan of het apparaat wel of niet als vertrouwd apparaat kan worden aangewezen
    Beleidsregels
    • Namen van de beleidsregels