Hoe bekijk ik groepsbeleidsregels voor gebruikers in de nieuwe Admin Console?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Groepen en selecteer een groep.
  3. Om de beleidsregels te bekijken die aan de groep zijn toegewezen, klikt u op Uitvouwen in het gedeelte Beleidsregels.