Hoe kan ik mijn actieve LastPass-sessies weergeven en beheren?

U kunt alle apparaten en IP-adressen weergeven waar u uw LastPass-account heeft geopend. Als u een account open heeft gelaten op een ander apparaat of dit niet zeker weet, kunt u al uw actieve sessies als volgt weergeven:

1. Ga in de knoppenbalk van uw browser naar het LastPass-pictogram > Meer optiesGeavanceerdOverige sessies. Kies uit de volgende opties:
    • Geselecteerde sessies afbreken – Selecteer iedere sessie die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Geselecteerde sessies afbreken.
    • Alle sessies behalve deze afbreken – Als u alle andere actieve sessies wilt afsluiten behalve degene die u nu open heeft, klikt u op Alle sessies behalve deze afbreken.
  2. Voor alle sessies die u heeft afgebroken, moet u zich opnieuw aanmelden bij LastPass om uw account vanaf het betreffende apparaat / de betreffende browser te openen.