Hoe kan ik mijn actieve LastPass-sessies weergeven en beheren?

U kunt alle apparaten en IP-adressen weergeven waar u uw LastPass-account heeft geopend. Als u een account open heeft gelaten op een ander apparaat of dit niet meer zeker weet, kunt u al uw actieve sessies weergeven.

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
  2. Ga naar AccountoptiesGeavanceerdAndere sessies.
  3. Kies uit de volgende opties:
    • Geselecteerde sessies afbreken – Selecteer iedere sessie die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Geselecteerde sessies afbreken.
    • Alle sessies behalve deze afbreken – Als u alle andere actieve sessies wilt afsluiten behalve degene die u nu open heeft, klikt u op Alle sessies behalve deze afbreken.
Volgende stap: Voor alle sessies die u heeft afgebroken, moet u zich opnieuw aanmelden bij LastPass om uw account vanaf het betreffende apparaat/de betreffende browser te openen.