Hoe kan ik beheerdersrollen voor LastPass Enterprise- of Identity-gebruikers weergeven en toewijzen?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Password Manager Admin Console of de de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Beheerder en selecteer een beheerdersrol.
    De gebruikers met een beheerdersrol worden weergegeven.
  3. Als u een gebruiker aan een beheerdersrol wilt toewijzen, klikt u op Gebruikers toewijzen.
  4. Selecteer een gebruiker of gebruikers en klik op Gebruikers toewijzen.
    Uw gebruikers zijn nu toegewezen aan de beheerdersrol die u heeft geselecteerd.