Hoe kan ik mijn gekoppelde persoonlijke account van LastPass verifiëren?

Gebruikers van LastPass Enterprise of LastPass Identity met een gekoppeld persoonlijk account die zich voor de eerste keer aanmelden via federatieve aanmelding met Azure AD of Okta (die hun Azure AD- of Okta-account gebruiken om zich aan te melden bij LastPass), moeten hun gekoppelde persoonlijke accounts verifiëren voordat ze vanaf dat apparaat toegang krijgen tot de kluis. Om veiligheidsredenen moet dit verificatieproces herhaald worden voor elk nieuw apparaat dat u gebruikt voor aanmelding via federatieve aanmelding met Azure AD of Okta.

Opmerking: Het koppelen van persoonlijke accounts is standaard ingeschakeld. Als u dit niet wilt, kunt u deze instelling handmatig wijzigen. Bekijk eerst de in dit artikel beschreven beveiligingsmetingen. Als u merkt dat ze niet aan de beveiligingsstandaarden van uw organisatie voldoen, adviseren we de beleidsregel "Gekoppelde persoonlijke accounts verbieden" in te schakelen voor uw LastPass Enterprise- of LastPass Identity-account.
  1. Klik in de knoppenbalk van uw webbrowser op het niet-actieve LastPass-pictogram en voer het e-mailadres voor uw Azure AD- of Azure Okta-account in.
  2. U wordt naar de pagina voor federatieve aanmelding van uw bedrijf geleid, waar u uw Azure AD- of Azure Okta-account kunt selecteren.
  3. Voer het wachtwoord voor uw Azure AD-of Azure Okta-account in en klik op Aanmelden.
  4. Klik op het actieve LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
  5. Klik op Gekoppeld Account controleren in het navigatiegedeelte links.

Opmerking:Als u alleen Account koppelen ziet, betekent dat dat u nog geen persoonlijk account hebt gekoppeld. Meer informatie vindt u hier.

6. Voer het hoofdwachtwoord voor uw persoonlijke account in als hierom wordt gevraagd.
  7. Klik op Controleren.
  8. Zodra uw persoonlijke kluis is gecontroleerd is deze vanaf dit apparaat beschikbaar.