Hoe configureer ik Touch ID voor accountherstel in de LastPass-app voor iOS?

Als u de LastPass-app voor iOS gebruikt, kunt u Touch ID instellen als methode voor accountherstel, voor het geval dat u uw hoofdwachtwoord vergeet.

Voordat u begint: Zorg dat u het volgende al heeft gedaan:
  1. Touch ID instellen op uw iOS-apparaat
  2. De LastPass Password Manager-app voor iOS downloaden

Touch ID instellen in LastPass

Voordat u begint: Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u verder gaat:
  1. Touch ID instellen op uw iOS-apparaat
  2. De LastPass Password Manager-app voor iOS downloaden
  1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS-apparaat.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in.
  3. Tik op Aanmelden.
  4. Kies uit de volgende opties:
    Situatie: Actie:
    U meldt zich voor de eerste keer aan
    1. Schakel desgevraagd de optie Gebruik Touch ID in.
    2. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
    3. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    4. Schakel de optie Gebruik Touch ID voor accountherstel in.
    5. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    U heeft eerder de optie Touch ID overgeslagen en u wilt deze nu inschakelen
    1. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
    2. Schakel de optie Gebruik Touch ID in.
    3. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
    4. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    5. Schakel de optie Accountherstel in.
    6. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    U heeft Touch ID voor accountherstel ingeschakeld voor de LastPass Password Manager-app voor iOS.