Hoe gebruik ik de portal Mijn cases?

Als u extra assistentie nodig heeft, kunt u zich bij uw LastPass-account aanmelden op de LastPass-supportsite en een case indienen. Zodra u uw gegevens heeft ingediend, ontvangt u een e-mail met een bevestiging voor uw administratie. U kunt de status van uw case bekijken in de portal Mijn cases.

Hoe meld ik me aan op de LastPass-supportsite?

Als u een nieuwe case wilt indienen of een bestaande case wilt bekijken, moet u zich eerst aanmelden bij de supportsite van LastPass.

1. Ga naar de LastPass-supportsite op https://support.logmeininc.com/lastpass.
  2. Klik in de bovenste knoppenbalk op Aanmelden.
  3. Voer uw e-mailadres voor LastPass in en klik op Doorgaan.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
U bent nu met uw LastPass-account aangemeld bij de LastPass-supportsite.

Hoe kan ik een case indienen?

Ga als volgt te werk om een nieuwe case in te dienen bij LastPass Support.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord op de LastPass-supportsite https://support.logmeininc.com/lastpass.
  2. Gebruik de zoekbalk om uw vraag in te voeren. Als de beschikbare ondersteuningsartikelen uw vraag niet beantwoorden, klikt u onderaan een artikel op Contact opnemen met Support.
  3. Voer de vereiste contactgegevens in en klik op Volgende.
  4. Selecteer de gewenste contactoptie.

Let op: Welk klantondersteuningsniveau u heeft, hangt af van uw abonnement. Als u een gebruiker van LastPass Free bent, raadpleeg dan eerst de LastPass-Community; mogelijk is de oplossing voor uw probleem daar al vermeld.

5. Optioneel: Als u e-mailsupport heeft geselecteerd en u een bijlage wilt toevoegen voor uw case, klikt u op Bestand kiezen ... en selecteert u vervolgens het gewenste bestand dat u als bijlage wilt toevoegen.

Opmerking:  De maximale bestandsgrootte voor bijlagen is 5MB, en de ondersteunde bestandstypen zijn BMP, CSV, DOC/DPCX, GIF, JPEG/JPG, PDF, PNG, TXT en XLS/XLSX.

Tip: U kunt ook eerst uw case indienen en vervolgens direct reageren op de bevestigings-e-mail en de bijlage toevoegen.

6. Klik op Bel mij (ondersteuning per telefoon) of Verzenden (ondersteuning per e-mail).
U heeft contact opgenomen met LastPass-Support.Er is een e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven in het indieningsformulier.

Hoe bekijk ik mijn ingediende case?

Zodra u uw case heeft ingediend, kunt u uw case bekijken in de portal Mijn Cases.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord op de LastPass-supportsite https://support.logmeininc.com/lastpass.
  2. Klik op Mijn cases in de bovenste knoppenbalk van de supportsite of ga rechtstreeks naar https://support.logmeininc.com/lastpass/mycases.
Het nummer, de aanmaakdatum, de beschrijving en de status van uw case worden weergegeven.

Mijn cases met weergegeven case

Hoe upload ik bijlagen voor mijn case?

Als u een bijlage wilt toevoegen voor uw case, klikt u op Bestand kiezen ... op het indieningsformulier en selecteert u het gewenste bestand dat u wilt bijvoegen. U kunt ook direct reageren op de bevestigingsmail (of alle daaropvolgende e-mails over uw case) en een bijlage uploaden in uw e-mail om naar LastPass Support te sturen.

Opmerking:  De maximale bestandsgrootte voor bijlagen is 5MB, en de ondersteunde bestandstypen zijn BMP, CSV, DOC/DPCX, GIF, JPEG/JPG, PDF, PNG, TXT en XLS/XLSX.