Hoe gebruik ik de portal Mijn cases?

Als u extra assistentie nodig heeft, kunt u een case indienen bij LastPass Support. Zodra de case is ingediend, ontvangt u een e-mail ter bevestiging met een casenummer voor uw eigen administratie.

• Meld u aan op de LastPass-supportsite.
    1. Ga naar de LastPass-supportsite op https://support.logmeininc.com/lastpass.
    2. Klik in de bovenste knoppenbalk op Aanmelden.
    3. Voer uw e-mailadres voor LastPass in en klik op Doorgaan.
    4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.

Resultaat: U bent nu met uw LastPass-account aangemeld op de LastPass-supportsite.

• Zoek naar uw vraag.
    1. Gebruik de zoekbalk om uw vraag in te voeren. Als uw vraag niet wordt beantwoord in de beschikbare supportartikelen, kunt u contact opnemen met LastPass Support voor extra assistentie.
  • Dien een nieuwe case in bij LastPass Support.
    1. Ga naar een artikel en klik onderin op Contact opnemen met support.
    2. Vul alle vereiste velden in en geef zo veel mogelijk informatie over uw vraag.

Tip: U kunt ook bijlagen uploaden (bijv. screenshots van het probleem, netwerk- of console-logbestanden, enzovoort).

3. Klik op Indienen om uw case in te dienen.

Resultaat: Ter bevestiging wordt er een e-mail met een casenummer verstuurd naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

• Bekijk uw ingediende case.
    1. Klik op Mijn cases in de bovenste knoppenbalk van de supportsite of ga rechtstreeks naar https://support.logmeininc.com/lastpass/mycases.

Resultaat: Het nummer, de aanmaakdatum, de beschrijving en de status van uw case worden weergegeven.
      Mijn cases met weergegeven case

U heeft een case ingediend en die bekeken.

Hoe upload ik bijlagen nadat ik mijn case heb ingediend?

U kunt direct reageren op de bevestigingsmail (of alle daaropvolgende e-mails over uw case) en een bijlage uploaden in uw e-mail om naar LastPass Support te sturen. De maximale bestandsgrootte voor bijlagen is 5 MB.