Hoe gebruik ik het Sharing Center in de LastPass Password Manager-app voor Android?

U kunt het Sharing Center gebruiken vanuit de mobiele app voor Android, waarmee u gedeelde mappen kunt toevoegen en beheren als gebruiker van een LastPass Families-, Teams- of LastPass Business -account.

Selecteer het pictogram kluismenu linksboven in het scherm, selecteer vervolgens Sharing Center en kies uit de volgende opties:

• Voeg een nieuwe gedeelde map toe door te tikken op het pictogram Toevoegen .
  • Bewerk een bestaande gedeelde map door de gewenste gedeelde map te selecteren, tik vervolgens op Bewerken en kies uit de volgende opties:
    • Delen met een vooraf ingevulde gebruiker of voeg een e-mailadres toe en selecteer Delen. Indien gewenst, kunt u de instellingen Alleen-lezen en/of Wachtwoorden weergeven aanpassen voordat u gaat delen.
    • Delen ongedaan maken met een geselecteerde gebruiker door de naam van de gebruiker te selecteren en vervolgens Delen ongedaan maken te selecteren.
    • Wijzig de gebruikersmachtigingen voor een specifieke gedeelde map door de map te selecteren en vervolgens Bewerken > [naam gebruiker] > Edit en selecteer uit Alleen-lezen en/of Wachtwoorden weergeven. Tik na afloop op Opslaan.

Daarnaast kunt u items aan een gedeelde map toevoegen vanuit uw kluis. Tik op een item in de kluis om dit te selecteren en selecteer Bewerken. Ga naar het veld "Map" en gebruik de vervolgkeuzelijst om de gewenste gedeelde map te selecteren. Gedeelde mappen en de aanmeldingsgegevens die eraan toegevoegd zijn, worden automatisch gesynchroniseerd met de kluizen van alle LastPass-gebruikers die toegang hebben gekregen tot de betreffende mappen.