Hoe gebruik ik de passieve importmethode om gegevens op te slaan in LastPass?

Sommige wachtwoordbeheerders ondersteunen geen exportfuncties, maar als u LastPass gebruikt naast uw huidige wachtwoordbeheerder, kan LastPass de gegevens toch oppakken via een zogenaamde passieve import.

1. Meld u aan bij uw huidige wachtwoordbeheerder.
  2. Meld u als volgt aan bij de LastPass-browserextensie:
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
    2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
    3. Er wordt nu een actief LastPass-pictogram weergegeven in de knoppenbalk van uw browser om aan te geven dat u bent aangemeld.
  3. Ga in dezelfde browser als waarmee u bent aangemeld bij LastPass naar elk van uw opgeslagen sites die in uw huidige wachtwoordbeheerder aanwezig zijn.
  4. Wanneer de sitegegevens worden ingevuld door uw oude wachtwoordbeheerder, meldt u zich aan bij de website.
  5. Klik op Toevoegen wanneer LastPass u voor elke site vraagt of deze aan uw LastPass-kluis wilt toevoegen.

Gerelateerd

Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen in LastPass?