Hoe gebruik ik de LastPass-App voor Mac?

In de kluis in uw LastPass-app voor Mac zijn al uw wachtwoorden voor websites, veilige notities en formulier-items opgeslagen zodat u deze op uw Mac kunt openen.

Uw kluis beheren

Klik op uw gebruikersnaam in de navigatie linksonder en kies dan uit de volgende opties:

Acties voor opgeslagen kluisitems

1. Open de LastPass Mac App en log in met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. De cursor boven een site-wachtwoord, veilige notitie of formulier-item houden en kiezen uit de volgende opties:
    • Klikken op het pictogram Gebruikersnaam kopiëren om de gebruikersnaam naar het klembord te kopiëren
    • Klikken op het pictogram Wachtwoord kopiëren om het wachtwoord naar het klembord te kopiëren
    • Klikken op het pictogram Openen om een site te openen en automatisch in te loggen met uw opgeslagen inloggegevens