Hoe gebruik ik de browser in de LastPass Password Manager-app voor Android?

De LastPass Password Manager-app voor Android heeft een volledig functionerende mobiele browser. Deze browser kan automatisch uw sites starten, uw aanmeldingsgegevens invullen en zelfs nieuwe gegevens opslaan als u zich ergens voor het eerst aanmeldt. Als u een site start vanuit uw kluis, wordt deze automatisch geopend in de LastPass-browser. U kunt de browser ook direct openen door linksboven in uw kluis het pictogram van LastPass Android te selecteren.

Zodra u de browser hebt geopend en naar een website bent genavigeerd, kunt u het pictogram Opties () selecteren en krijgt u de volgende lijst met opties om uw browse-ervaring te helpen:

• Automatisch invullen om automatisch aanmeldingsgegevens voor de huidige site in te vullen.
  • Overeenkomende sites weergeven om alle overeenkomende sitegegevens weer te geven.
  • Formulieren invullen toont een selectie van items voor formulierinvulling die u in uw account hebt opgeslagen om op de huidige site te gebruiken.
  • Site opslaan om de gebruikersnaam en het wachtwoord van een site op te slaan.
  • Pagina delen om de site link te delen via een andere app op uw Android toestel.
  • Op pagina zoeken om specifieke zoektermen in te typen om op de site te vinden.
  • Desktopversie/mobiele versie opvragen om de desktopversie of de mobiele versie van de site te laden.
  • Afdrukken om de inhoud als PDF op te slaan op uw apparaat.
  • Alle tabbladen sluiten om alle sites in de browser te sluiten.
  • Ga naar mijn kluis om snel uw kluis te openen.