Hoe gebruik ik beveiligingstools in de LastPass Password Manager-app voor Android?

U kunt beveiligingstools gebruiken die voor u beschikbaar zijn in de mobiele app van LastPass.

Selecteer het pictogram kluismenu linksboven in het scherm en selecteer vervolgens Beveiliging.

Kies uit de volgende opties:

• Wachtwoord genereren om een sterk, nieuw wachtwoord te maken. U kunt de lengte configureren (max. 128 tekens), en de volgende extra opties:
    • Sta alle soorten tekens toe, inclusief hoofdletters, kleine letters, speciale tekens, cijfers, en/of stel een minimumaantal cijfers in
    • Uitspreekbaar maken, inclusief hoofdletters en kleine letters
    • Vermijd dubbelzinnige tekens, waardoor het gebruik van gelijksoortige tekens wordt voorkomen (bijvoorbeeld O en 0, 1 en l, enz.)
    Leer hoe u een veilig wachtwoord kunt genereren op uw mobiele apparaat.
  • Veiligheidstest om een in-app evaluatie uit te voeren van alle items die in uw kluis zijn opgeslagen, waarbij wordt gecontroleerd op zwakke, dubbele of gecompromitteerde wachtwoorden. Ontdek hoe u de beveiligingsuitdaging op uw mobiele toestel kunt uitvoeren.