Hoe gebruik ik mijn Apple Watch met de LastPass Password Manager-app voor iOS?

Uw kluis is beschikbaar op LastPass voor Apple Watch terwijl u bij LastPass bent aangemeld op uw iOS-apparaat. De weergegeven kluis is altijd die van de aangemelde gebruiker.

LastPass voor Apple Watch inschakelen

1. Koppel uw Apple Watch aan uw iOS-apparaat.
  2. Na de koppeling meldt u zich aan bij de LastPass Password Manager-app voor iOS.
  3. Ga naar InstellingenBeveiliging.
  4. Schakel de schakelaar voor de instelling Apple Watch machtigen in om deze in te schakelen.
  5. Tik op OK op de beveiligingsherinnering, die aangeeft dat u op Apple Watch niet wordt gevraagd om een Touch ID, pincode of hoofdwachtwoord.
  6. Desgewenst kunt u de schakelaar inschakelen om de optie Gebruik pincode Apple Watch te activeren en een pincode van 4 of 6 cijfers instellen en bevestigen.

LastPass voor Apple Watch gebruiken

Vanuit uw LastPass-kluis kunt u wachtwoorden, veilige notities en uw items weergeven.

a Tik op Zoeken om favorieten, wachtwoorden, veilige notities of alle items in uw kluis te doorzoeken.

b Tik op Toevoegen om een nieuwe veilige notitie te maken.

c Tik op Kluis om door uw wachtwoorden, veilige notities en items te navigeren.

De kluis doorzoeken en items toevoegen of openen op Apple Watch