Hoe configureer ik Face ID voor accountherstel in de LastPass-app voor iOS?

Als u de LastPass-app voor iOS gebruikt, kunt u Face ID instellen als methode voor accountherstel, voor het geval dat u uw hoofdwachtwoord vergeet.

Face ID instellen voor LastPass

Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u de procedure uitvoert:
  1. Face ID instellen op uw iOS-apparaat
  2. De LastPass Password Manager-app voor iOS downloaden
  1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS-apparaat.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in.
  3. Tik op Aanmelden.
  4. Kies uit de volgende opties:
    Situatie: Actie:
    U meldt zich voor de eerste keer aan
    1. Schakel desgevraagd de optie Gebruik Face ID in.
    2. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
    3. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    4. Schakel de optie Gebruik Face ID voor accountherstel in.
    5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    U heeft eerder de optie Face ID overgeslagen en wilt deze nu inschakelen
    1. Meld u met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord aan bij de LastPass Password Manager-app.
    2. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
    3. Schakel de optie Gebruik Face ID in.
    4. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
    5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    6. Schakel de optie Accountherstel in.
    7. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    U heeft nu Face ID voor accountherstel ingeschakeld voor de LastPass Password Manager-app voor iOS.