Hoe upload ik een CSV-overzicht van gebruikers in de nieuwe Admin Console?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen.
  3. Kies een uitnodigingsmethode:
    • Aanmaken: Aan het bedrijf toevoegen zonder activeringsmail te versturen. Hiermee wordt de LastPass-status ingesteld op Aangemaakt, zodat beheerders het account verder kunnen configureren voordat de gebruiker toegang kan krijgen.
    • Uitnodigen: Aan het bedrijf toevoegen en een activeringsmail versturen. Hiermee wordt de LastPass-status ingesteld op Uitgenodigd.
    • Een activeringsmail voor LastPass MFA sturen. De LastPass MFA-status van de gebruiker wordt vervolgens ingesteld op Uitgenodigd.
  4. Als u een .csv-sjabloon wilt downloaden, klikt u op het downloadpictogram.
  5. Klik op CSV uploaden.
  6. Zoek uw bestand en klik op Openen.

Resultaat: Alle gebruikers in de CSV-weergave.

7. Klik op Gebruikers toevoegen.

U heeft het CSV-bestand geüpload.