Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium zodat ik het Beveiligingsdashboard kan gebruiken?

Als u LastPass Free-gebruiker bent en geïnteresseerd bent in een upgrade naar LastPass Premium zodat u het Beveiligingsdashboard kunt gebruiken (inclusief de beveiligingsscore en functies voor dark web-monitoring), kunt u dat doen vanuit uw kluis.

Opmerking: Deze functies zijn ook beschikbaar voor LastPass Families-, Teams-, Enterprise- en Identity-abonnementen. Meer informatie over abonnementen en prijzen.
U kunt als volgt upgraden naar LastPass Premium vanuit het Beveiligingsdashboard:
  1. Meld u aan bij LastPass en open het Beveiligingsdashboard op een van de volgende manieren:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram , voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden. Klik op het actieve LastPass-pictogram LastPass en selecteer Beveiligingsdashboard.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord. Selecteer Beveiligingsdashboard in het navigatiegedeelte links.
  2. Kies afhankelijk van uw weergave een van de volgende opties voor de upgrade:
    U ziet dit Actie
    Klik vanuit het paneel "Beveiligingsscore" op Upgrade om uw wachtwoorden te verbeteren.

Resultaat: U wordt doorgestuurd naar de LastPass Premium-aankooppagina.

Klik vanuit het paneel "Dark web-monitoring" op Beginnen met het monitoren van e-mailadressen.

Resultaat: U wordt doorgestuurd naar de LastPass Premium-aankooppagina.

Klik boven de beveiligingsscore op Upgrade naar Premium om met het Beveiligingsdashboard te kunnen werken.

Resultaat: U wordt doorgestuurd naar de LastPass Premium-aankooppagina.

3. Voer alle vereiste informatie in, waaronder:
    • Uw persoonlijke informatie – voornaam, achternaam en telefoonnummer
    • Uw factuurgegevens – land, adres, plaats, staat/provincie en postcode
    • Uw betalingsgegevens – creditcardnummer, geldigheidsduur (maand/jaar) en CVC.
  4. Klik op Aankoop bevestigen.
    U heeft een LastPass Premium-abonnement aangeschaft.
U kunt nu het Beveiligingsdashboard gebruiken om onveilige wachtwoorden in uw kluis te veranderen en/of dark web-monitoring in te schakelen.