Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium vanaf een iOS-apparaat?

U kunt direct vanaf uw iOS-apparaat upgraden naar LastPass Premium via de mobiele app LastPass Password Manager.

Voordat u koopt

Houd rekening met de volgende overwegingen bij het upgraden naar LastPass Premium vanuit de LastPass Password Manager-app voor iOS:

• Dit is een aankoop rechtstreeks via de Apple App Store
  • Deze aankoop is een eenjarig abonnement voor LastPass Premium
  • Uw LastPass Premium abonnement wordt automatisch elk jaar vernieuwd
  • U kunt uw LastPass Premium-abonnement rechtstreeks via Apple bekijken of annuleren. Dit betekent dat LastPass-klantenservice een LastPass Premium-abonnement dat via Apple is aangeschaft, niet kan annuleren of terugbetalen

Hoe kopen op iOS

1. Open de LastPass Password Manager-app voor iOS.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
  3. tik op Premium in de onderste werkbalk
  4. Tap Upgraden naar Premium.

5. Controleer desgevraagd uw betalingsmethode en volg u de aanwijzingen op het apparaat om uw aankoop te voltooien.

Resultaat: U hebt nu een LastPass Premium-abonnement voor één jaar gekocht via uw Apple-account.