Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium vanaf een Android-apparaat?

U kunt direct vanaf uw Android-apparaat upgraden naar LastPass Premium via de LastPass Password Manager-app voor mobiel gebruik.

Voordat u koopt

Houd rekening met de volgende overwegingen bij het upgraden naar LastPass Premium vanuit de LastPass Password Manager-app voor Android:

Een aankoop doen vanaf Android

1. Open de LastPass Password Manager-app voor Android.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer het pictogram Kluisopties en selecteer vervolgens Instellingen.
  4. Selecteer uw LastPass-gebruikersnaam linksboven in het menu.
  5. Selecteer Upgrade nu.

6. Controleer desgevraagd uw betalingsmethode en volg u de aanwijzingen op het apparaat om uw aankoop te voltooien.
    U heeft nu een eenjarig LastPass Premium-abonnement aangeschaft via uw Google Play-account.