Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium?

Als u een gebruiker van LastPass Free bent, kunt u uw account upgraden door LastPass Premium aan te schaffen om nog meer functies en beveiligingstools voor wachtwoordbeheer te kunnen gebruiken. U kunt altijd en overal een LastPass Premium-abonnement aanschaffen!

Manieren om te upgraden

Hoe kan ik upgraden naar LastPass Premium vanaf een desktopcomputer?

U kunt op verschillende manieren upgraden naar LastPass Premium vanaf uw desktopcomputer.

1. De te volgen instructies hangen af van de locatie van waaruit u de upgrade uitvoert:
    Locatie Instructies
    Vanuit de LastPass-browserextensie:
    1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
    2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
    3. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogramLastPass.
    4. Selecteer Upgraden naar Premium In het menu.
    Vanuit uw kluis
    1. Ga op een van de volgende opties te werk om uw LastPass-kluis te openen:
      • Klik In de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram, voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden, en klik vervolgens op het actieve LastPass-pictogramLastPass en selecteer Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1, voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
    2. Klik op Upgraden in de bovenste knoppenbalk.
    Vanaf de pagina Mijn Account
    1. Ga naar https://lastpass.com/my.php.
    2. Als u niet bent aangemeld, voert u uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord In en klikt u op Aanmelden.
    3. In het gedeelte "Premium-status" klikt u op Upgraden naar Premium.
    Direct vanaf de pagina Koop Premium
    1. Ga naar https://www.lastpass.com/buy/premium.
    2. Als u niet bent aangemeld, voert u uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord In en klikt u op Aanmelden.
    U wordt doorgestuurd naar de LastPass Premium-aankooppagina.
  2. Voer alle vereiste informatie in, waaronder:
    • Uw persoonlijke informatie – voornaam, achternaam en telefoonnummer
    • Uw factuurgegevens – land, adres, plaats, staat/provincie en postcode
    • Uw betalingsgegevens – creditcardnummer, geldigheidsduur (maand/jaar) en CVC.
  3. Klik op Aankoop bevestigen.
    U heeft een LastPass Premium-abonnement aangeschaft.