Hoe kan ik LastPass Universal Proxy upgraden?

LastPass Universal Proxy V4.0.0 is niet compatibel met de eerdere versies. Als u niet wordt bijgewerkt naar deze nieuwste versie, neem dan contact op met de klantenondersteuning. LastPass Universal Proxy V4.0.0 gebruikt CLS voor de MFA. Identity-gebruikers moeten daarom naar CLS gemigreerd worden. Gebruik daartoe een AD-connector, die wel van tevoren geïnstalleerd moet zijn. Voor meer informatie, zie De Active Directory-connector voor LastPass configureren.Om uw versie van de LastPass Universal Proxy-software bij te werken naar de nieuwste versie, moet u Universal Proxy opnieuw installeren en configureren.

Belangrijk: Om LastPass Universal Proxy 4.0 te kunnen gebruiken met het RADIUS-protocol, moet er een Active Directory Connector geïnstalleerd zijn, en een Active Directory aanwezig zijn.

Ik wil opnieuw beginnen en mijn instellingen handmatig opnieuw configureren

1. Verwijder de huidige versie van de LastPass Universal Proxy.

Opmerking: Bij verwijderen kunnen bestanden en mappen in de installatiemap van de basisinstallatie achterblijven. Ga naar de map voor de basisinstallatie en verwijder alle mappen en bestanden hierin handmatig om de installatie compleet te verwijderen.

2. Download en installeer de meest recente versie van LastPass Universal Proxy.
  3. Configureer LastPass Universal Proxy op een van volgende manieren:
Volgende stap: Het wordt sterk aanbevolen om de toegang te beperken tot het configuratiebestand dat is gemaakt bij de configuratie van de LastPass Universal Proxy.