Hoe upgrade ik de AD FS plugin voor LastPass federated login?

Om TLS 1.2 te ondersteunen, moeten beheerders die een federatieve login hebben ingesteld voor LastPass met behulp van AD FS, upgraden naar de nieuwste versie (v1.5.765 of hoger) van de "LastPass ADFS Plugin" die is geïnstalleerd.

Opmerking: Een herstart van de AD FS server is vereist, dus het is aanbevolen dat u herstart na kantooruren.

Controleer uw "LastPass ADFS Plugin" versie

1. Navigeer op de primaire AD FS-server naar Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen in Windows
  2. Zoek de LastPass ADFS Plugin in de lijst
  3. Controleer de kolom Versie.

• Upgrade niet vereist: Versie 1.5.765 of hoger.
    • Upgrade vereist: Alle versies eerder dan 1.5.765. Volg de onderstaande instructies om te upgraden.

LastPass ADFS Plugin in Programma's en onderdelen

Upgrade de "LastPass ADFS Plugin" naar de laatste versie

1. Open een teksteditor en maak de volgende velden aan:

• Aangepast kenmerk Active Directory:
    • LastPass Assertion Consumer Service (ACS) URI:

2. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  3. Ga naar InstellingenFederatieve aanmelding in het navigatiegedeelte links.
  4. Kopieer de waarde van de Aangepast kenmerk Active Directory en plak deze in de teksteditor
  5. Kopieer de waarde van de URI Assertion Consumer Service (ACS) LastPass en plak deze in de teksteditor.
  6. In de sectie "LastPass-store voor aangepaste kenmerken" onder aan de pagina, klikt u op een van de volgende:

• Downloaden voor ADFS Server 3.0 (Voor Windows Server 2012 R2)
    • Downloaden voor ADFS Server 4.0 (voor Windows Server 2016)

7. Sla het .MSI bestand op.

AD FS-pagina in Admin Console

8. Log in op je primaire Active Directory Federation Services (AD FS) server, zet vervolgens het .MSI bestand op het bureaublad van je AD FS server. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Als administrator uitvoeren, of voer het .MSI-installatieprogramma uit vanaf een opdrachtprompt met een hogere opdracht. Klik op Ja als u daarom wordt gevraagd door Gebruikersaccountbeheer.

Opmerking: De AD FS plugin .MSI installer moet worden uitgevoerd als een administrator of met verhoogde rechten, zelfs als je bent ingelogd als een domein admin.

9. Klik op Next.
  10. Voer uw URI Assertion Consumer Service (ACS) LastPass in uw tekstverwerker in.
  11. Voer uw Aangepast kenmerk Active Directory in uw teksteditor in
  12. Klik op Next.
  13. Klik op Voltooien wanneer de registratie voltooid is.
  14. Start de Windows-service AD FS opnieuw. Deze handeling is vereist.

Extra stappen voor AD FS-farmomgevingen

1. Ga op de AD FS-server naar C:\Windows\AD FS, de locatie waar u het .MSI-bestand van LastPass heeft geïnstalleerd.
  2. Kopieer de volgende bestanden naar de map C:\Windows\ADFS op alle secundaire AD FS-servers:

• LastPassADFS.dll
    • LastPassConfig.dll
    • LastPassLib.dll
    • LastPassLogger.dll
    • LastPassSettings.dll
    • BouncyCastle.Crypto.dll
    • NLog.dll

3. Start de Windows-service AD FS opnieuw op de secundaire AD FS-knooppunten. Deze handeling is vereist.