Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?

Upgrade uw LastPass Business-account met de add-on Advanced SSO of Advanced MFA, of door beide add-ons te kopen als bundel voor extra SSO-toepassingen en uitgebreide beveiliging van meervoudige verificatie.

Als u LastPass Business al heeft en één add-on voor uw account (Advanced SSO of geavanceerde MFA) wilt kopen, wordt de aankoop van de add-on verrekend en uw factureringsperiode blijft hetzelfde voor uw LastPass Business (basis)-abonnement.

Opmerking: Als u beide add-ons voor uw account als een bundel wilt kopen, wijzigt uw factureringsperiode naar de datum waarop u de bundel koopt. De waarde van de resterende tijd op uw huidige abonnement wordt toegepast als krediet voor de aankoop van de bundel met Advanced SSO en Advanced MFA.

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Een add-on kopen.
    Doel Instructies
    Advanced SSO toevoegen
    1. Ga naar Toepassingen > SSO-toepassingen.
    2. Klik op Ik wil SSO > Add-on SSO kopen.
    3. Voeg meer licenties toe.
    4. Selecteer Advanced SSO.
      Opmerking: Als u de add-on Advanced MFA heeft, is de enige optie die beschikbaar is de bundel van Advanced SSO & Advanced MFA.
    5. Klik op Doorgaan met afrekenen.
    Advanced MFA toevoegen
    1. Ga naar Beleidsregels > Meervoudige verificatie.
    2. Meervoudige verificatie inschakelen voor uw account.
    3. Ga naar Werkstations beschermen of Bescherming van verouderde apps & VPN en klik op Aan de slag > Add-on MFA kopen.
    4. Voeg meer licenties toe.
    5. Selecteer Advanced MFA.
      Opmerking: Als u de add-on Advanced SSO heeft, is de enige optie die beschikbaar is de bundel van Advanced SSO & Advanced MFA.
    6. Klik op Doorgaan met afrekenen.

Tip: Als u de bundel met Advanced SSO plus Advanced MFA wilt kopen, gebruikt u de instructies hierboven om een add-on te kopen: de bundeloptie wordt dan beschikbaar voor aankoop.

3. Bekijk de aankoopgegevens en voer uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).
  4. Klik op Kopen.
U heeft nu een add-on voor uw LastPass Business-account aangeschaft en u kunt direct de nieuwe functies van uw add-on-pakket gebruiken.