Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken?

De instructies varíëren afhankelijk van de vraag of u uw LastPass Premium-abonnement heeft aangeschaft met een creditcard/bankpas, PayPal of een mobiel apparaat.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft via de LastPass-website met een creditcard/bankpas

U kunt de gegevens voor uw creditcard/bankpas online bijwerken als automatische verlenging is ingeschakeld voor uw LastPass Premium-abonnement.

Ziet u geen optie om de gegevens voor uw creditcard bij te werken? Dat betekent dat automatische verlenging niet is ingeschakeld en u uw abonnement opnieuw moet kopen aan het einde van de factureringsperiode.

Via direct aanmelden:

1. Meld u aan bij uw account via https://lastpass.com/my.php.
  2. Klik in het gedeelte Premium-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  3. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  4. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Vanuit de LastPass-browserextensie:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram en klik op Mijn kluis openen.
  2. Ga in het navigatiegedeelte links naar Meer optiesGeavanceerdMijn account.
  3. Klik in het gedeelte Premium-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  4. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  5. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Vanuit uw kluis:

1. Meld u aan bij LastPass op https://lastpass.com/?&ac=1&lpnorefresh=1 om uw kluis te openen.
  2. Ga in het navigatiegedeelte links naar AccountinstellingenMijn account.
  3. Klik in het gedeelte Premium-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  4. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  5. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft via PayPal

Voor LastPass-abonnementen die zijn gekocht via PayPal moet u uw betalings- en factureringsgegevens direct in de instellingen van uw PayPal-account bijwerken.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft met een mobiel apparaat

Voor LastPass-abonnementen die zijn gekocht met een mobiel apparaat, raadpleegt u de instructies voor het bijwerken van betalingsgegevens direct op uw iOS- of Android-apparaat.