Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken?

De procedure is afhankelijk van de vraag of u uw LastPass Premium-abonnement heeft aangeschaft met een creditcard/bankpas of een mobiel apparaat.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft via de LastPass-website met een creditcard/bankpas

U kunt de gegevens voor uw creditcard/bankpas online bijwerken als automatische verlenging is ingeschakeld voor uw LastPass Premium-abonnement.

Ziet u geen optie om de gegevens voor uw creditcard bij te werken? Dat betekent dat automatische verlenging niet is ingeschakeld en u uw abonnement opnieuw moet kopen aan het einde van de factureringsperiode.

Via direct aanmelden:

1. Meld u aan bij uw account via https://lastpass.com/my.php.
  2. Klik in het gedeelte Premium-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  3. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  4. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Vanuit de LastPass-browserextensie:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Meer opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar GeavanceerdMijn account.
  4. Klik in het gedeelte Premium-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  5. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  6. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Vanuit uw kluis:

1. Meld u met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord aan bij LastPass via https://lastpass.com/?ac=1 om toegang te krijgen tot uw kluis.
  2. Ga in het navigatiegedeelte links naar AccountinstellingenMijn account.
  3. Klik in het gedeelte Premium-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  4. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  5. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft met een mobiel apparaat

Voor LastPass-abonnementen die zijn gekocht met een mobiel apparaat, raadpleegt u de instructies voor het bijwerken van betalingsgegevens direct op uw iOS- of Android-apparaat.

Gerelateerd

Waarom wordt er verkoopbelasting of btw/GST in rekening gebracht voor LastPass?

Hoe kan ik mijn LastPass-betalingsbewijzen afdrukken?

Hoe schakel ik accountverlenging in voor LastPass?

Hoe annuleer ik de automatische verlenging voor LastPass Premium?

Veelgestelde vragen over het upgraden van LastPass Premium naar LastPass Families

Hoe kan ik meer LastPass Enterprise-licenties kopen?