Hoe kan ik mijn betalingsgegevens bijwerken?

De instructies variëren afhankelijk van de vraag of u uw LastPass Premium- of Families-abonnement heeft gekocht met een creditcard/bankpas of via een mobiel apparaat.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft via de LastPass-website met een creditcard/bankpas

U kunt de gegevens voor uw creditcard/bankpas online bijwerken als automatische verlenging is ingeschakeld voor uw LastPass Premium- of Families-abonnement.

Opmerking: Ziet u geen optie om de gegevens voor uw creditcard bij te werken? Dat betekent dat automatische verlenging niet is ingeschakeld en u uw abonnement opnieuw moet kopen aan het einde van de factureringsperiode.

Via direct aanmelden:

1. Meld u aan bij uw account via https://lastpass.com/my.php.
  2. Klik in het gedeelte Premium- of Families-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  3. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  4. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Vanuit de LastPass-browserextensie:

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Meer opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar Geavanceerd > Mijn account.
  4. Klik in het gedeelte Premium- of Families-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  5. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  6. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Vanuit uw kluis:

1. Meld u met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord aan bij LastPass via https://lastpass.com/?ac=1 om toegang te krijgen tot uw kluis.
  2. Ga in het navigatiegedeelte links naar AccountinstellingenMijn account.
  3. Klik in het gedeelte Premium- of Families-status op Creditcardgegevens bijwerken.
  4. Voer de gegevens van uw creditcard/bankpas in.
  5. Klik op Kaart bijwerken om te bevestigen.

Ik heb mijn abonnement aangeschaft met een mobiel apparaat

Voor LastPass-abonnementen die zijn gekocht met een mobiel apparaat, raadpleegt u de instructies voor het bijwerken van betalingsgegevens direct op uw iOS- of Android-apparaat.