Hoe ontkoppel ik mijn LastPass Families as a Benefit-account?

U kunt uw persoonlijke LastPass Families-account op elk moment loskoppelen van het LastPass Business-account van uw bedrijf.

Voordat u begint: U moet uw LastPass Families-account activeren voordat u verder gaat.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Meld u aan bij uw LastPass Business-account, klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en selecteer vervolgens Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord voor LastPass Business.
  2. Selecteer Accountvoordelen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik in het gedeelte "Accounts koppelen" op Account loskoppelen.
  4. Voer het hoofdwachtwoord voor uw LastPass Business-account in en klik vervolgens op Doorgaan.
  5. Klik op Ja om te bevestigen.
Uw persoonlijke LastPass Families-account is nu losgekoppeld van het LastPass Business-account van uw bedrijf en de status voor "Accounts koppelen" wordt ingesteld op Niet gekoppeld op de pagina Accountvoordelen.