Hoe verwijder ik LastPass Workstation Login in Windows?

U kunt Workstation Login lokaal verwijderen als een maatregel voor probleemoplossing of als u het niet langer op uw computer nodig hebt.

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
Opmerking: Instructies kunnen verschillen afhankelijk van de versie van Windows die u op uw werkstation gebruikt.
  1. Zoek en open Apps en onderdelen in Windows.
  2. Klik op LastPass Workstation Login.
  3. Klik op De-installeren.
  4. Klik op De-installeren opnieuw.
  5. Als User Account Control daarom vraagt, klikt u op Ja om door te gaan.
LastPass Workstation Login is nu van uw Windows-machine verwijderd.