Hoe verwijder ik LastPass Workstation Login van mijn Mac?

U kunt Workstation Login verwijderen als probleemoplossing of als u het niet langer op uw Mac nodig hebt.

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
Opmerking: Instructies kunnen verschillen afhankelijk van de versie van Windows die u op uw werkstation gebruikt.
  1. Klik in de menubalk op het Apple-pictogram en selecteer vervolgens Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Workstation Login
  3. Klik op De-installeren.

4. Klik Doorgaan > Doorgaan > Installeren.
  5. Authenticeer met het wachtwoord van uw macOS-gebruikersaccount of Touch ID (indien ingesteld).
  6. Wanneer u wordt gevraagd om uw Mac opnieuw op te starten als u doorgaat, klikt u op Continue Installation.
  7. Klik op Opnieuw starten.
  8. Nadat uw Mac opnieuw is opgestart, meldt u zich met uw wachtwoord aan bij uw macOS-gebruikersaccount.
LastPass Workstation Login is nu van uw Mac verwijderd.