Hoe stap ik over van LastPass Families naar LastPass Premium?

Als uw LastPass Families-account is verlopen en u wilt overschakelen naar LastPass Premium, kunt u dit doen vanuit uw kluis. Hierbij worden uw gedeelde mappen gemigreerd en omgezet naar standaard (niet-gedeelde) mappen.

U kunt naar Premium overstappen als eigenaar van het Families-account, een beheerder of een lid.

Tip: Weet u niet zeker welke rol u heeft in LastPass Families? Leer hoe u dit kunt nakijken.
  • Meld u aan bij LastPass.
    1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
      • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
      • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  • Ga naar de interne communicatie in het product voor het wisselen van abonnementen.
    1. Selecteer Toegang in geval van nood in het navigatiegedeelte links of open een andere specifieke functie voor LastPass Families (bijvoorbeeld een Gedeelde map toevoegen, Gezin beheren, het Beveiligingsdashboard openen, enzovoort).

Resultaat: Berichtgeving voor het wisselen van abonnementen wordt weergegeven.

2. Kies uit de volgende opties, afhankelijk van uw rol in LastPass Families:
      • Als u de eigenaar bent van het Families-account, selecteert u Overstappen naar Premium.
      • Als u een beheerder of gezinslid bent, selecteert u Overschakelen naar Premium > Families verlaten & overstappen naar Premium.

Belangrijk: Als u gedeelde mappen heeft met gezinsleden die aan hen zijn toegewezen, krijgt u een melding dat deze gebruikers toegang tot de sites in de gedeelde map(pen) verliezen als u verder gaat. Maakt u zich geen zorgen – alle gedeelde mappen worden omgezet naar standaard (niet-gedeelde) mappen in uw kluis. Alle items in de map blijven beschikbaar voor u.

Resultaat: U heeft uw abonnement gewijzigd van LastPass Families naar LastPass Premium.

• Alle gedeelde mappen worden naar standaardmappen omgezet.
    1. Als uw accounttype verandert in "Premium-gebruiker" in de vervolgkeuzelijst Gebruikersaccount rechtsboven in de knoppenbalk, kan het migratieproces beginnen (afhankelijk van de manier waarop u bent aangemeld bij LastPass):
      • Als u bent aangemeld via de LastPass-browserextensie, begint de migratie automatisch in uw kluis.
      • Als u bent aangemeld via de online kluis op het web op https://lastpass.com, begint de migratie nadat u zich heeft afgemeld en weer opnieuw heeft aangemeld.

Let op: Er worden tijdelijk dubbele mappen in uw kluis weergegeven, zolang deze worden verplaatst naar standaardmappen totdat het proces voltooid is.

U heeft uw abonnement omgezet van LastPass Families naar LastPass Premium en uw gedeelde mappen naar standaardmappen gemigreerd en omgezet.