Hoe kan ik meerdere items tegelijk delen?

Let op: als u meerdere items deelt en de gedeelde items bijwerkt nadat ze gedeeld zijn, moet u ze opnieuw delen om er zeker van te zijn dat de ontvanger over de meest recente versies van die items beschikt.

Opmerking:

De beschikbaarheid van functies kan afhankelijk zijn van uw accounttype.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Schakel de selectievakjes rechtsboven in bij elk gewenst item dat u wilt delen, klik met de rechtermuisknop en selecteer Delen.
  3. Voer de e-mailadressen van de LastPass-gebruikers in (ontvangers).
  4. Schakel indien gewenst het selectievakje in bij de optie Ontvanger toestaan om het wachtwoord te zien.

Tip: Als u ervoor kiest de ontvanger in staat te stellen het wachtwoord voor de site weer te geven, wordt u geadviseerd het gedeelte Info over verborgen wachtwoorden voor gedeelde items te lezen. Hier vindt u belangrijke informatie.

5. Klik op Delen.
    U heeft nu meerdere items gedeeld met de gewenste gebruiker(s).