Hoe kan ik een item delen?

Als u een item deelt en het gedeelde item bijwerkt nadat het gedeeld is, moet u het opnieuw delen om er zeker van te zijn dat de ontvanger over de meest recente versie van het item beschikt.

Voordat u begint:

Als de verzender het de ontvanger(s) wil toestaan wijzigingen aan te brengen in gedeelde items, is het raadzaam gedeelde mappen te gebruiken in plaats van afzonderlijke items te delen.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Zoek de gewenste website of de gewenste veilige notitie, houd uw cursor erboven en klik op het pictogram Delen .
  3. Voer het e-mailadres van de LastPass-gebruiker (ontvanger) in.
  4. Schakel indien gewenst het selectievakje in bij de optie Ontvanger toestaan om het wachtwoord te zien.

Tip: Als u ervoor kiest het wachtwoord voor een site zichtbaar te maken voor de ontvanger, wordt u geadviseerd het gedeelte Info over verborgen wachtwoorden voor gedeelde items te lezen. Hier vindt u belangrijke informatie.

5. Klik op Delen.