Hoe stel ik welkomst-e-mailsjablonen in voor nieuwe gebruikers in LastPass?

Als een LastPass Business admin, kunt u ervoor kiezen om nieuwe gebruikers onze standaard welkomst-e-mailsjabloon te laten ontvangen, of om een eigen welkomst-e-mailsjabloon te maken om naar hen te sturen zodra ze aan uw account zijn toegevoegd.

Opmerking: De uitnodiging aan de gebruikers blijft 90 dagen geldig vanaf de datum van verzending. Na die tijd moeten de gebruikers individueel of via bulkheruitnodiging in de LastPass Admin Console opnieuw worden uitgenodigd.

Standaard welkomstmails zijn beschikbaar voor alle nieuwe gebruikers, maar aangepaste welkomstmails worden ondersteund voor de volgende gebruikers:

• Handmatig toegevoegde gebruikers
  • Federatieve login gebruikers toegevoegd met Azure AD of Okta
  • Gebruikers toegevoegd via SCIM provisioning met Azure AD, Okta, of OneLogin
  • Gebruikers toegevoegd via Active Directory met behulp van de on-premise LastPass Active Directory Connector

Opmerking:  Aanpassing van welkomstmails wordt niet ondersteund voor gefedereerde aanmeldingsgebruikers die zijn toegevoegd via AD FS.

Gebruik een standaard welkomst e-mail sjabloon voor nieuwe gebruikers

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord bij de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen.
  3. Vink het vakje aan om de instelling Nieuwe gebruikers informeren per e-mail in te schakelen.
  4. Klik op Voorkeuren bewerken naast de instelling
  5. Selecteer de optie Standaard-e-mail verzenden
  6. Klik op Opslaan.

Gebruik een aangepast welkomst e-mail sjabloon voor nieuwe gebruikers

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord bij de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen.
  3. Vink het vakje aan om de instelling Nieuwe gebruikers informeren per e-mail in te schakelen.
  4. Klik op Voorkeuren bewerken naast de instelling
  5. Selecteer de optie Aangepaste e-mail verzenden.
  6. Breng de gewenste wijzigingen aan in de e-mailsjabloon.
  7. Klik op Opslaan.

Geautomatiseerde & aanpasbare welkomstmail voor nieuwe gebruikers

Welkom bij LastPass!

Uw bedrijf is een partnerschap aangegaan met LastPass om uw online leven te vereenvoudigen en te beveiligen.

Activeer hieronder uw account!

Uw gebruikersnaam
Activeringscode
Uitgenodigd door:
Locatie

Wat is LastPass?

LastPass is een veilige wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u onthoudt en u aanmeldt bij uw online accounts. LastPass maakt sterke wachtwoorden voor u aan en helpt om phishing-aanvallen tegen te gaan. En het maakt uw dagelijkse werk eenvoudiger en bespaart tijd, omdat u geen problemen meer heeft met wachtwoorden.

Bekijk deze LastPass-video's om aan de slag te gaan.