Hoe stel ik welkomst-e-mailsjablonen in voor bestaande gebruikers in LastPass?

Als een LastPass Business admin, kunt u standaard of aangepaste e-mail sjablonen instellen om naar bestaande gebruikers te sturen om hun bestaande account (dat het domein van uw bedrijf gebruikt) naar uw LastPass bedrijfsaccount te migreren.

Opmerking: De uitnodiging die naar de gebruikers wordt gestuurd, is geldig tot 14 dagen na de datum van verzending. Na die tijd moeten de gebruikers individueel of via bulkheruitnodiging in de LastPass Admin Console opnieuw worden uitgenodigd.

Gebruik een standaard welkomst e-mail sjabloon voor bestaande gebruikers

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord bij de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen.
  3. Vink het vakje aan om de instelling Bestaande gebruikers informeren per e-mail in te schakelen
  4. Klik op Voorkeuren bewerken naast de instelling
  5. Selecteer de optie Standaard-e-mail verzenden
  6. Klik op Opslaan.

Gebruik een aangepast welkomst e-mail sjabloon voor nieuwe gebruikers

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord bij de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen.
  3. Vink het vakje aan om de instelling Bestaande gebruikers informeren per e-mail in te schakelen
  4. Klik op Voorkeuren bewerken naast de instelling
  5. Selecteer de optie Aangepaste e-mail verzenden.
  6. Breng de gewenste wijzigingen aan in de e-mailsjabloon.
  7. Klik op Opslaan.

Geautomatiseerde & aanpasbare welkomstmail voor nieuwe gebruikers

Welkom bij LastPass!

Uw bedrijf is een partnerschap aangegaan met LastPass om uw online leven te vereenvoudigen en te beveiligen.

Activeer hieronder uw account!

Uw gebruikersnaam
Activeringscode
Uitgenodigd door:
Locatie

Wat is LastPass?

LastPass is een veilige wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u onthoudt en u aanmeldt bij uw online accounts. LastPass maakt sterke wachtwoorden voor u aan en helpt om phishing-aanvallen tegen te gaan. En het maakt uw dagelijkse werk eenvoudiger en bespaart tijd, omdat u geen problemen meer heeft met wachtwoorden.

Bekijk deze LastPass-video's om aan de slag te gaan.