Hoe configureer ik de Google Authenticator-app?

1. Installeer de Google Authenticator-app op uw iOS- of Android-apparaat (meer informatie over elk type apparaat is hier te vinden).
  2. Open de Google Authenticator-app op uw mobiele apparaat.
  3. Tik op het pictogram Toevoegen of de optie Add an Account (Een account toevoegen) en tik dan op Streepjescode scannen.
    De camera van uw apparaat is nu klaar om een streepjescode in LastPass te scannen om Google Authenticator in te stellen voor uw LastPass-account.