Hoe configureer ik de Google Authenticator-app?

Installeer de Google Authenticator-app op uw apparaat en stel LastPass in om Google Authenticator te gebruiken voor meervoudige verificatie.

1. Installeer de Google Authenticator-app op uw iOS- of Android-apparaat (meer informatie over elk type apparaat is hier te vinden).
  2. Open de Google Authenticator-app op uw mobiele apparaat.
  3. Tik op het pictogram Toevoegen of de optie Een account toevoegen en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit:
    • Tik op QR-code scannen – de camera van uw apparaat is nu klaar om een barcode in LastPass te scannen.
    • Tik op Enter a setup key (Instelsleutel invoeren) – u wordt gevraagd het account en de sleutel uit LastPass in te voeren.
U heeft uw LastPass-account toegevoegd aan Google Authenticator.