Hoe stel ik mobiel accountherstel voor LastPass in op iOS?

Als u de LastPass Password Manager-app voor iOS gebruikt, kunt u Face ID of Touch ID instellen en gebruiken voor accountherstel als u uw hoofdwachtwoord ooit vergeet.

Opmerking:

Voordat u accountherstel met biometrische gegevens kunt instellen, moet u zich bij de LastPass Password Manager-app voor mobiel gebruik aanmelden met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.

Face ID instellen voor LastPass

Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u de procedure uitvoert:
  1. Face ID instellen op uw iOS-apparaat
  2. De LastPass Password Manager-app voor iOS downloaden
  1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS-apparaat.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in.
  3. Tik op Aanmelden.
  4. Kies uit de volgende opties:
    Situatie: Actie:
    U meldt zich voor de eerste keer aan
    1. Schakel desgevraagd de optie Gebruik Face ID in.
    2. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
    3. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    4. Schakel de optie Gebruik Face ID voor accountherstel in.
    5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    U heeft eerder de optie Face ID overgeslagen en wilt deze nu inschakelen
    1. Meld u met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord aan bij de LastPass Password Manager-app.
    2. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
    3. Schakel de optie Gebruik Face ID in.
    4. Selecteer OK om Face ID toe te staan voor LastPass.
    5. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    6. Schakel de optie Accountherstel in.
    7. Houd uw apparaat rechtop voor uw gezicht.
    U heeft nu Face ID voor accountherstel ingeschakeld voor de LastPass Password Manager-app voor iOS.

Touch ID instellen in LastPass

Controleer of u het volgende heeft gedaan voordat u de procedure uitvoert:
  1. Touch ID instellen op uw iOS-apparaat
  2. De LastPass Password Manager-app voor iOS downloaden
  1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS-apparaat.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in.
  3. Tik op Aanmelden.
  4. Kies uit de volgende opties:
    Situatie: Actie:
    U meldt zich voor de eerste keer aan
    1. Schakel desgevraagd de optie Gebruik Touch ID in.
    2. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
    3. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    4. Schakel de optie Gebruik Touch ID voor accountherstel in.
    5. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    U heeft eerder de optie Touch ID overgeslagen en u wilt deze nu inschakelen
    1. Selecteer Instellingen > Beveiliging.
    2. Schakel de optie Gebruik Touch ID in.
    3. Selecteer OK om Touch ID toe te staan voor LastPass.
    4. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    5. Schakel de optie Accountherstel in.
    6. Raak de thuisknop licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
    U heeft Touch ID voor accountherstel ingeschakeld voor de LastPass Password Manager-app voor iOS.