Hoe kan ik de noodtoegang voor een gebruiker intrekken?

De eigenaar van het LastPass-account kan er op elk moment voor kiezen de noodtoegang door de aangewezen gebruiker voor noodtoegang in te trekken.

De volgende stappen zijn bedoeld voor de eigenaar van het LastPass-account:
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPassen selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Noodtoegang in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer het tabblad Mensen die ik vertrouw.
  4. Klik op het pictogram Toegang intrekken in het navigatiegedeelte rechts.
  5. Wanneer u gevraagd wordt de handeling te bevestigen, klikt u op Ja.
    De noodtoegang door de gebruiker voor noodtoegang is nu ingetrokken en deze wordt niet langer vermeld op het tabblad Mensen die ik vertrouw.