Hoe kan ik licenties van een beheerd bedrijf teruggeven aan mijn hoofdaccount?

Als een beheerd bedrijf beschikbare licenties heeft die niet worden gebruikt, kunt u deze teruggeven aan de primaire account.

• Toegang tot het beheerde bedrijf.
    1. Log in op de LastPass Admin Console van de primaire account door een van de volgende dingen te doen:
      • Selecteer het actieve LastPass pictogram LastPass > Admin Console.
      • Navigeer naar de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard en log in met uw LastPass-beheerder (MSP-technicus) e-mailadres en hoofdwachtwoord.
    2. Selecteer Beheerde bedrijven in het navigatiegedeelte links.
    3. Selecteer de naam van het bedrijf waarvan u de licenties wilt retourneren.

Resultaat: De details van de bedrijfsrekening worden weergegeven.

• Geef licenties terug aan de hoofdrekening.
    1. Ga naar het pictogram Meer opties > Licenties teruggeven.
    2. Voer het aantal licenties in dat u wilt teruggeven.
    3. Klik op Opslaan.
U hebt licenties van uw geselecteerde beheerde bedrijfsaccount teruggestuurd naar uw hoofdaccount.