Hoe kan ik LastPass crashlogbestanden versturen vanaf mijn iOS-apparaat?

Als u de LastPass Password Manager-app voor iOS gebruikt, kunt u crashlogs naar Support van LastPass sturen om te helpen de hoofdoorzaak van het probleem dat u meldt te identificeren.

1. Open de LastPass Password Manager-app op uw iOS-apparaat.
  2. Ga naar Instellingen > Help en ondersteuning.
  3. Aanzetten Vastleggen van diagnostische gegevens inschakelen.
  4. Tik op Diagnoselogboek weergeven.
  5. Indien u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice (door te klikken op Neem contact op met support onderaan dit artikel)
  6. Gelieve de volgende informatie te vermelden:
    • App-versie (te vinden in Instellingen > Over LastPass)
    • Informatie over het apparaat
    • iOS-versie
    • Inhoud van het logboek