Hoe kan ik back-ups maken naar de cloud in de LastPass Authenticator-app?

Push-berichten worden overgezet naar het apparaat waarop u u uw database wilt herstellen, aangezien deze maar op één apparaat tegelijk ingeschakeld kunnen worden.
Voordat u begint: Zorg ervoor dat u:
  • de LastPass Password Manager (voor iOS of Android) heeft geïnstalleerd;
  • de LastPass Authenticator (voor iOS of Android) heeft geïnstalleerd;
  • Back-ups via de cloud heeft ingeschakeld op uw apparaat (instructies hier).
  1. Open de LastPass Authenticator-app en tik op Vorige back-up herstellen (iOS) of Herstellen vanaf back-up (Android).
    • Als u al bent aangemeld bij de LastPass Password Manager, tikt u om het e-mailadres voor uw account te bevestigen.
    • Als u nog niet bent aangemeld, wordt de LastPass Password Manager geopend en wordt u gevraagd zich aan te melden.
Nadat u bent aangemeld, wordt uw account (of worden uw accounts) in de LastPass Authenticator-app hersteld.