Hoe kan ik problemen met automatisch invullen oplossen op mijn mobiele Huawei-apparaat?

Als u problemen ondervindt met automatisch invullen wanneer u de LastPass Password Manager-app voor Android op een mobiel Huawei-apparaat gebruikt, kunt u de instellingen voor batterijbeheer van uw apparaat aanpassen om energiebesparing op de mobiele app te voorkomen.

1. Ga op uw toestel naar Instellingen.
  2. Ga naar Accu > App opstarten.
  3. Schakel de schakelaar naast de LastPass Password Manager-app uit (deactiveren).
  4. Wanneer daarom wordt gevraagd, controleer dan of de schakelaar voor de volgende 3 instellingen aan staat (ingeschakeld):

• Auto-launch
    • Secundaire lancering
    • Op de achtergrond draaien

5. Selecteer OK.

Uw apparaat zal de LastPass Password Manager-app niet langer sluiten om de batterij te sparen, waardoor autofill voortdurend blijft werken.