Hoe reset ik mijn hoofdwachtwoord voor LastPass met mobiel accountherstel op Android?

Als accountherstel is ingesteld op uw mobiele apparaat, kunt u uw hoofdwachtwoord resetten met vingerafdrukherkenning om de toegang tot uw kluis te herstellen.

Voordat u begint: Bekijk de video
  1. Open de LastPass Password Manager-app en selecteer Problemen bij het aanmelden? op het aanmeldingsscherm.
  2. Tik op Hoofdwachtwoord vergeten.
  3. Tik op Account herstellen.
  4. Tik op Herstellen met vingerafdruk.
  5. Raak de vingerafdruksensor van het apparaat licht aan (niet drukken) om uw vingerafdruk te scannen.
  6. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als dit voor uw account is ingeschakeld) en selecteer Volgende.
  7. Voer een nieuw hoofdwachtwoord in en bevestig het. Stel eventueel een wachtwoordhint in (aanbevolen).
  8. Selecteer Hoofdwachtwoord instellen en vervolgens Ga naar Aanmelden.
  9. Voer uw gebruikersnaam in en uw nieuw aangemaakte hoofdwachtwoord en selecteer vervolgens Aanmelden voor toegang tot uw kluis.

U heeft uw hoofdwachtwoord nu opnieuw ingesteld met biometrische gegevens in de LastPass Password Manager-app voor Android.

Volgende stap:

Het is zeer aan te raden de volgende stappen direct na het bijwerken van uw hoofdwachtwoord uit te voeren om nieuwe eenmalige herstelwachtwoorden aan te maken:

1. Meld u af bij LastPass op elke computer en/of elk mobiel apparaat waar u uw LastPass-kluis heeft geïnstalleerd en geopend. U kunt uw actieve sessies voor alle apparaten controleren.
  2. Meld u weer aan met uw nieuwe hoofdwachtwoord.
Voor elke computer en/of elk apparaat wordt er een nieuw eenmalig herstelwachtwoord gemaakt dat kan worden gebruikt voor accountherstel als u ooit uw hoofdwachtwoord vergeet.