Hoe kan ik de activeringsmail voor LastPass MFA opnieuw naar gebruikers versturen in de nieuwe Admin Console?

Als een gebruiker de activerings-e-mail voor LastPass MFA kwijt is kunnen LastPass-beheerders de activerings-e-mail opnieuw versturen via de nieuwe Admin Console.

Uitnodigingen voor LastPass MFA kunnen alleen opnieuw verstuurd worden naar actieve gebruikers die eerder een uitnodiging voor MFA hebben ontvangen. Als u de e-mail opnieuw wilt versturen naar meerdere gebruikers, maar de optie Opnieuw versturen niet ziet, controleer dan nogmaals de gebruikers die u hebt geselecteerd, om te zien of er vermeldingen voorkomen in de kolom Status LastPass MFA.
Opmerking: LastPass-beheerders kunnen de activerings-e-mail voor meervoudige verificatie niet opnieuw versturen naar gebruikers met de status 'Aangemaakt'.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Gebruikers.
  3. Doel Instructies
    Opnieuw versturen aan een individuele gebruiker
    1. Selecteer een gebruiker.
    2. Klik op ... > Uitnodiging voor LastPass MFA opnieuw sturen.
    Opnieuw versturen naar meerdere gebruikers
    1. Selecteer alle gebruikers aan wie u de uitnodiging wilt versturen door op het selectievakje naast hun e-mailadressen te klikken.
    2. Klik op Uitnodiging voor LastPass MFA opnieuw sturen.