Hoe kan ik een bug melden bij LastPass?

Als u technische problemen ondervindt bij het gebruiken van LastPass, kunt u een nieuwe case aanmaken om te laten behandelen door Customer Care.

1. Ga naar een van de supportartikelen op de LastPass-supportsite: https://support.logmeininc.com/LastPass (bijv. Hoe neem ik contact op met de klantenservice van LastPass?)
  2. Scrol naar de onderkant van het artikel en klik op Neem Contact op met Support.
  3. Voer de vereiste contactgegevens in.
  4. Selecteer uw productniveau in de vervolgkeuzelijst.
  5. Selecteer in het veld Onderwerp de optie Technische ondersteuning in de vervolgkeuzelijst.
  6. Geef onder 'Details van het probleem' zoveel mogelijk technische informatie op. U kunt de volgende elementen kopiëren en plakken om als sjabloon te gebruiken en de relevante informatie in te vullen:
    • Versie van de LastPass-extensie of app:
    • Browsertype en versie:
    • Beschrijving van het probleem:
    • Stappen om te reproduceren:
    • Te verwachten gedrag:
    • Werkelijk gedrag:
    • Gedrag bestaat in verschillende browsers?

Als u een bijlage aan uw case wilt toevoegen, moet u eerst uw case indienen en vervolgens direct reageren op de bevestigings-e-mail om de bijlage toe te voegen.

Opmerking:  de maximale bestandsgrootte is 5 MB.