Hoe verwijder ik een gebruiker uit een beheerdersrol in de nieuwe Admin Console?

Voordat u begint:
Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder of de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Beheerder en selecteer een beheerdersrol.

Resultaat: De gebruikers met een beheerdersrol worden weergegeven.

3. Klik op Alle gebruikers weergeven.
  4. Selecteer een gebruiker en klik op Gebruiker verwijderen.

Resultaat: De gebruiker heeft nu geen beheerdersrol meer.