Hoe verwijder ik een gebruiker uit een beheerdersrol voor LastPass Enterprise- of Identity-gebruikers?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Password Manager Admin Console of de de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Beheerder en selecteer een beheerdersrol.
    De gebruikers met een beheerdersrol worden weergegeven.
  3. Klik op Alle gebruikers weergeven.
  4. Selecteer een gebruiker en klik op Gebruiker verwijderen.
    U heeft de beheerdersrol nu verwijderd voor de gebruiker.