Hoe verwijder ik een gedeeld item uit mijn LastPass-account?

Als u een item wilt verwijderen dat iemand met u gedeeld heeft, verwijdert u het item uit uw LastPass-kluis.

Als u een item wilt verwijderen dat iemand met u gedeeld heeft, doet u het volgende:

1. Klik vanuit uw kluis op het Sharing Center in het navigatiegedeelte links.
  2. Selecteer het tabblad Met mij gedeeld.
  3. In dit gedeelte vindt u de items die met u zijn gedeeld. Houd uw cursor boven het item waarvan u het delen wilt beëindigen en klik vervolgens op het pictogram Verwijderen .
  4. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen.